Ons inhuren?


Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten waarvoor u ons kunt inhuren. Voor meer informatie of voor een offerte kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op onze contact pagina.


U kunt ons inhuren voor de volgende activiteiten:

Het opvoeren van een voorstelling uit één van onze eerdere projecten. Op onze projecten pagina staat van elk project aangegeven of we het stuk op aanvraag nog een keer willen spelen of niet. Ook kunt u er per project vinden hoelang het stuk duurt, voor welke doelgroep het bedoeld is en waar het stuk over gaat.

Het schrijven van een stuk en deze opvoeren. Heeft u een specifieke wens voor een stuk? Dan kunnen we samen rond de tafel zitten om te brainstormen en uw wens uit te werken. Wij schrijven graag een stuk voor u en voeren deze voor u op. Tot nu toe zijn veel van onze theaterprojecten geschreven op verzoek.

Het opvoeren van sketches op uw feest of activiteit. Sketches zijn korte maar krachtige theaterstukjes. Heeft u een feestelijke gelegenheid en wilt u hier een vleugje theater aan toe voegen? Dan staan wij graag voor u klaar met hilarische, ontroerende en energieke sketches.

Het verzorgen van straattheater. Naast sketches kunnen wij op feesten of evenementen ook straattheater verzorgen. Straattheater is theater, de naam zegt het al, op straat. Tussen mensen die initieel niet per se in de gaten hebben dat het theater is, maken wij ter plekke theater en zorgen wij voor onverwachtse momenten.

Het geven van theaterworkshops. Wilt u een theaterworkshop volgen, bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeest of met een ander klein gezelschap? Dan kunt u altijd bij ons aankloppen. Wij verzorgen een feestelijke en memorabele workshop!

Kinderfeestjes. Ook zijn wij er voor de kleine en iets minder kleine kinderen. We kunnen uw zoon of dochter verblijden met prinsen, prinsessen, of andere sprookjesfiguren, om het feest helemaal compleet te maken! Verder verzorgen we ook theatergerelateerde activiteiten op het betreffende feest.

Mocht u een idee hebben die niet in deze lijst staat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen!