Over ons

DISK bestaat uit vier theatermakers met een gedeelde passie om theater te creëren, schrijven, maken en spelen. Met veel enthousiasme en plezier werken we aan oude en nieuwe voorstellingen. We stellen onszelf graag even voor!

Daniëlle Meuleman

Daniëlle Meuleman is theatermaker, speler, schrijver en regisseur. Naast DISK is ze bezig met haar eigen voorstellingen, waarbij ze steeds op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen en vormen. Haar teksten en voorstellingen kenmerken zich door hun poëtische, absurde en multidisciplinaire insteek. Naast eigen werk en DISK is Daniëlle ook actief als workshopdocent en regisseur in opdracht.

Diede Kemper

Diede Kemper speelt van jongs af aan met veel plezier theater. Op het podium staan en het publiek laten meeleven geeft haar elke keer weer een kick. Naast DISK is Diede werkzaam als consultant in kunstmatige intelligentie. Ook volgt ze met veel enthousiasme zanglessen om aan zangkunsten niet onder te doen voor de andere drie dames.

Kim Stiekema

Kim Stiekema is theatermaker en eigenaar van theaterwerkplaats de Rode Hoed. De voorstellingen die zij maakt, bevatten altijd wel wat absurdistische elementen in decor dan wel tekst of spel. Ook vindt zij een samensmelting van klassieke stukken of sprookjes met nieuwe teksten erg interessant om mee te experimenteren. Naast het regisseren en maken van voorstellingen vindt Kim het erg leuk om zich bezig te houden met de vormgeving van stukken.

Sanne Ebbeling

Sanne Ebbeling is speler. Naast DISK is zij aan het werk als psycholoog. Vanuit haar werk kan zij kritische vragen stellen bij teksten en de beweegredenen van personages. Zij zorgt voor interessante invloeden en een andere kijk naar personages. Naast DISK is Sanne regelmatig te zien als speler in één van de stukken van Daniëlle.